mandag den 19. september 2011

Vakaa vapauttamista Chrome 14 pistettä nyt, tuo muutaman päivityksen Lion käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/stable-release-of-chrome-14-out-now-brings-a-few-upgrades-for-l/:


Uusinta ohjelmistoa hyvyys Google on saapunut, kromi lyömällä sen neljästoista iteraation (juhla, anyone?). Tämä One tarjoaa Mac OS X Lion käyttäjät vähän jotain ylimääräistä, jolla on pääsy overlay vierityspalkit selaimen sisällä. Chrome voi myös voi myös muuntaa itsensä nyt - Kulku hana koko näytön painiketta tai perinteisempiä Ctrl + Shift + F. Uusi web audio API antaa kehittäjille mahdollisuuden lisätä fancy äänitehosteita ja säädöt, vaikka natiivi asiakas on avoimen lähdekoodin lisäksi, vaikka tämä vain tukee apps in Chromen verkkokaupan, se mahdollistaa C ja C + + koodi voida suorittaa selaimessa. Google lisää, että siellä on ollut tavallista bug selkeä-out, jossa koko juttu hyötyvän hieman Puolalainen - täytyy pysyä ne ärsyttävä Web Apps! Jos olet jo käynnissä Chrome, automaattinen päivitys olisi potkittiin, ja uudet käyttäjät voivat Nab ladata lähdekoodin alla. Jos se on tarpeeksi hyvä Gaga ...



[Kiitos, Michael]

Vakaa vapauttamista Chrome 14 pistettä nyt, tuo muutaman päivitykset Lion käyttäjät alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 09:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Google Chrome blogi | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar