mandag den 19. september 2011

Reed, älä kuuntele Wall Street.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sHRin6yd-PU/:

Netflix stock chart

Netflix otti pelaajan Wall Streetin viime viikolla. Kun tarkistetaan tilaaja arvioi alaspäin 1 miljoonaa tilaajaa, sen varastossa meni vapaaseen pudotukseen, sulkeminen viikon 155 dollaria, alas 300 dollaria heinäkuisesta huipustaan. Netflix, rakas Wall Streetin viimeiset kolme vuotta, on menettänyt puolet arvostaan ​​muutaman kuukauden.


On kulauksella hetki juuri nyt toimitusjohtaja Reed Hastings, joka on aina asetettu Netflix omasta tiellä ja antaa sijoittajille selvittää asioita itse. Enemmän kuin mikään muu yritys, Netflix edustaa siirtymistä huippuluokan video-viihdettä (elokuvia ja TV) ja Internet. Veto Netflix, on veto streaming video . Tämä siirtyminen on väistämätöntä. Se tulee tapahtumaan monista syistä. Reed tietää tämän. Hän näki sen aikaisemmin kuin useimmat. Ihmisten lähettämistä DVD postitse oli aina vain väliaikainen liiketoimintamalli kunnes laajakaista, studiot, ja asiakkaat kiinni.


Emme ole vieläkään aivan siellä vielä. Vauhti, jolla ihmiset ovat pudottamalla DVD nopeammin kuin nopeus, jolla ne hyväksyvät streaming. Painetta Netflix tehdä jotain luottamuksen palauttamiseksi on vakava. Mutta Reed, älä kuuntele Wall Street. Vain koettelevat studiot avata enemmän niiden elokuvien ja TV-streaming, ja asiakkaat seuraa.


Eivät kuitenkaan kuunnella asiakkaita. Nostamalla hintoja niille meistä, jotka valitsevat sekä streaming-ja DVD olisi ollut hienoa jos Netflix oli syvempi streaming luettelo. Mutta ero on vielä liian iso, ja hinnannousun näytti ennenaikaiselta. Asiakkaasi ovat erittäin lojaaleja. Älä kusta ne pois.


Jos muistat, se oli takaisin heinäkuussa, kun Netflix ilmoitti uuden hinnoittelun joka nostaisi hinnat tilaajia, jotka saavat sekä DVD Mail ja stream elokuvia Internetin kautta. Tämä aiheutti vastareaktion keskuudessa joidenkin asiakkaiden, vaikka sillä oli vaikutus, että Netflix Streaming-vasta suunnitelma houkuttelevampi, jossa 75 prosenttia on uusia asiakkaita kirjautumista sitä.


Silti se ei riitä kompensoimaan drop-off DVD tilaajille. Niistä 1000000 vähemmän tilaajaa Netflix arvioi nyt, 800000 on DVD-vain tilaajille. Loput 200000 lasku tulevat streaming-vain Subs, joiden määrä, jotka maksavat molemmat jäljellä tasaista. Out of Netflix n odotetaan 24000000 tilaajille tänä vuonna, 21800000 pääsevät streaming jossain muodossa, ja vain 2,2 miljoonaa kiinni DVD-vain liittymiä.


Muutos on jo selvä. Se on vain niin tarkka nopeus, jolla tuon muutoksen tapahtuu on vaikea ennustaa, joten villi heilahteluja osakekurssi. Menettää uusiminen sen streaming jakelu käsitellä Starz ei auta asioita joko.


Getting studiot ja viihde yritysten aluksella on jatkossakin suurin haaste Netflix. Taloudellisuus streaming eivät vastaa taloudellisia muuntyyppistä jakelua (kuten kaapeli) varten mediayhtiöille. Mutta kuluttajien käyttäytyminen on jo menossa suuntaan streaming. On vain ajan kysymys, kuinka monta näytöt olet yhteydessä Internetiin ja kuinka iso ne. Jos se on vain tietokoneen näyttö, streaming on enemmän viimeisenä keinona. Mutta kun saat Netflix iPadillasi tai taulu-TV, niin siitä tulee yksi monista katseluvaihtoehtoja-ja usein paras.


Itse olen stream Netflix aina kun voin, jopa


Ingen kommentarer:

Send en kommentar