mandag den 19. september 2011

LG julkisti Optimus Q2 QWERTY slider, teilataan Korean käynnistää ensi viikolla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/lg-unveils-optimus-q2-qwerty-slider-slated-for-korean-launch-ne/:


LG: n laivasto Optimus puhelimia pääsi hieman suurempi eilen, julkistamalla Optimus Q2 - jatkoa että LU2300 QWERTY liukusäädintä näimme viime vuonna. Moottorina 1.2GHz Tegra 2-prosessori, tämä tuleva laite toimii Android 2.3, on tilava, neljän tuuman, IPS-pohjaisen LCD 700 kamman kirkkauden ja ominaisuuksia viiden megapikselin takana kamera sekä VGA eteenpäin suunnatut Shooter. Korealaisvalmistaja lisäsi, että Q2 on noin kymmenesosa tuumaa ohuempi ja 0,35 unssia kevyempi 3,5 tuuman edeltäjänsä, ja että se aluksen laajempi näppäimistö. LG odotetaan käynnistää luurin Etelä-Koreassa ensi viikolla, mutta hinnoittelu ja suunnitelmat entistä laajempaan jäävät arvoitukseksi. Head ohi tauko täynnä, käännetty PR.

Jatka lukemista LG julkisti Optimus Q2 QWERTY slider, teilataan Korean käynnistää ensi viikolla


LG julkisti Optimus Q2 QWERTY slider, teilataan Korean käynnistää ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 03:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista , Korea Herald | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar