mandag den 19. september 2011

Vuzix Wrap 1200VR Silmälasit voit seurata pään liikkeiden Vaikka You Game

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:

Wrap 1200VR - Head-on

Etsitkö mukavaa pari uudet lasit? Entä silmälasit, jotka saavat sinut tuntemaan kuin olisit katsomassa 3D-sisältöä 75-tuumainen näyttö? No, se on aivan erityisestä pyynnöstä olet tehnyt mutta Vuzix on mitä etsit. Yhtiö julkisti tänään uuden parin virtuaalitodellisuus laseja kutsutaan Wrap 1200VR.


Nämä ovat lähes samat Wrap 1200 3D-lasit näimme elokuussa , mutta on erityisiä pää-tracking ominaisuudet pelaajille. WVGA näyttää edessä jokaisen on 800 × 480, mutta pystyy käsittelemään videotulon 720p, ja voidaan yksilöllisesti keskittyi kumpaankin silmään. Käyttäjä voi myös asettaa näytöt tilille ainutlaatuisesta pupillivälin.


Sikäli kuin että pää-tracking-tekniikan menee, se tulee kompassi ja yhdeksän sensoria. Uudet lasit tukea yli 100 nimeä 3D video ja / tai pään seuranta, mukaan lukien nimikkeet kuten COD: Modern Warefare, Fallout 3, ja pelkoa.


Jos pidät yhteydet tai jopa lasit, ei hätää. Vizux Wrap 1200VR mahtuu "mukavasti" suurimman silmälasien. Ja aivan kuten kun menet elokuviin ja isku että super cool pari RealD silmälasit, yhteystietosi pysyvät muuttumattomina.


Lasit yhteyden lähes mihin tahansa Windows kannettavan tai pöytätietokoneen, joka tukee Windows 7, Vista ja XP sekä 32-bittinen ja 64-bittiset versiot. Valinnaiset liitännät mahdollistavat myös yhteyden komponenttivideon laitteet, kuten PlayStation 3 ja Xbox 360: lle.


Jos sinulla on 600 dollaria annetun ympärillä ja ilman pelkoa näköisenä gadgetit pelle, tutustu Vuzix Wrap 1200 VR lasit saatavilla nyt Vuzix.com .








Ingen kommentarer:

Send en kommentar