mandag den 19. september 2011

Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:


Täydellisyys on kieltämättä ylevä päämäärä, mutta juuri siitä Shogun Bros pyrkii, on juuri ilmoittanut päivittää sen Chameleon X-1 pelihiiren. Saatavana kolmessa eri värissä, yhtiön "Perfect versiolla" sen peliohjain / hiiri tarjoaa tehostettua kumilla pinnoite parantaa pitoa, uuden ulkoasun Kaukosäätimen käyttö ja ehkä parasta, akku kestää pidempään. Muu kuin, että se on periaatteessa sama laite näimme takaisin joulukuussa, ja 5-portainen säädettävä 1600dpi optinen sensori, täynnä liuskekivi 16 painikkeet ja force feedback tukea. Shogun Bros ei julkaisee tätä täydelliseksi perifeerinen vasta 1. lokakuuta mutta voit ennakkoon yhden nyt Amazon, on 60 dollaria. Hit up lähde linkkiä tehdä ostoksen, tai siivu ohi taukoa ytimekkäitä lehdistötiedote.

Jatka lukemista Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon


Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar