søndag den 10. juli 2011

Euroopan avaruusjärjestö luo miljardi pikselin kamera, kutsuu GAIA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/european-space-agency-creates-one-billion-pixel-camera-calls-he/:


Kun kuulemme nimi GAIA, muistimme automaattisesti zoomaa takaisin Whoopi Goldberg-ääninen Mother Earth kapteeni Planet. Tämä ei ole kovin GAIA, mutta siinä on tekemistä planeettoja. Back at vuosituhannen vaihteessa, Euroopan avaruusjärjestö kehitti kunnianhimoisen tehtävän kartta miljardi tähteä vuonna Linnunradan - 3D (lisää Joey Lawrence "Vau!"). Voit tehdä tämän, se värväsi UK-pohjainen E2V Technologies ja rakennettu valtava digitaalinen kamera koostuu 106 napakasti istuva Varauskytketty laitteet - suurin koskaan avaruusohjelma. Nämä luottokortti-muotoinen, hiuksista paksut laatat piikarbidin toimivat kuin pieniä galaktisen silmät, kukin tallentaa saapuvan valon kuin yhden pikselin. Ole riittävän vaikuttunut? Sitten pitää tätä: tähtien cam niin kaikki katselemisen "voisi mitata pikkukuvia henkilö on the Moon" - Maasta. Joo. Aseta lanseeraus Sojuz-Fregat joskus tänä vuonna, taivaalliset maanmittari tekee viisivuotisen kotiin Maan ja Auringon L2 Lagrangen piste, säteilevä sen outerspace löytöjä radio ruokia Espanjassa ja Australiassa - ja joskus tirkistelyn teidän naapurin ikkunassa.

Euroopan avaruusjärjestö luo miljardi pikselin kamera, kutsuu GAIA alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 15:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde Euroopan avaruusjärjestö | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar