søndag den 10. juli 2011

Google vetää co.cc aliverkkotunnuksia etsintää, tuo globaalin haittaohjelmat painajainen loppuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:


Googlen ollut luova kyynel aikoina liikkuvan ulos uusia tuotteita ja uudistamalla vanhoja . Mutta on syytä lause "haku jättiläinen" on synonyymi Big G, ja se on aina työtä palata parempia tuloksia . Joskus se tarkoittaa säätämistä sen algoritmi estää SEO-pelaamista , muina aikoina se tarkoittaa pudottamista yli 11 miljoonasta sivustosta hakutuloksista, sillä yhtiö vain ei jarruttamaan. co.cc aliverkkotunnus. Google luokittelee sen "freehost" - se kuuluu korealainen yhtiö, joka tarjoaa ilmaisia ​​tai edullisia verkkotunnuksia, usein bulk-rekisteröity - ja sen jälkeen automaattisen skannauksen paljastui suuri osa haittaohjelmista-hosting sivustoja, päätti hangata koko paljon sen tuloksia. Tietenkin tämä on jotain käyttää ydinasetta torakat: se aiheuttaa paljon vahinkoja, kun taas teidän todellinen tavoite scurries sen seuraavaan piilopaikkaan. Silti haluamme Google hyvin sen urheasti haihatteleva tehtävänsä.

Google vetää co.cc aliverkkotunnuksia etsintää, tuo globaalin haittaohjelmat painajainen päättyi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde Rekisteröidy , Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar