søndag den 10. juli 2011

Eric Schmidt: et tiedä On Bubble asti Bubble Ends

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bAP0chvqRe8/:


Aiemmin tällä viikolla Googlen pääjohtaja Eric Schmidt antoi yli 70 minuuttia pitkä puhua lehdistölle Sun Valley konferenssissa täällä Idahossa. Loppuvuodesta puhua, reportteri kysyi entinen Googlen toimitusjohtaja, onko hän, kuten monet mediamaailmaan luulee että nykyisin Tech kupla ja mitä Googlen 1670000000dollari 2004 IPO klo 23000000000dollari arvostus (Googlen nykyinen arvostus on 171,43 miljardia) tarkoittaa valossa nykypäivän IPO arvostukset.


"Voi olimme alihinnoiteltuja," Schmidt vitsaili, ennen huomauttaen että hän ei oikeastaan ​​tiedä, onko meillä tällä hetkellä on kupla.


"On yleinen kysymys kupla, ensiksi et tiedä se kupla kunnes kupla päättyy, määritelmän. Sääntö Asetin itselleni 10 vuotta sitten oli, että jos painat sitä kutsuu kupla sitten olin kiinnittää huomiota, ja haluan kertoa, että New York Times, Wall Street Journal ja Economist on kaikki kirjoittanut artikkeleita sanomalla, että se Bubble.


Joten sinulla on pari valintoja) liikevaihdon kasvun mahdollisuus näillä alustoilla on niin suuri, että voit saada sellainen tulo kiihtyvyys, joka oikeuttaa arvostukset. B) Sinulla on likviditeetti purista jossa sinulla ei ole tarpeeksi osaketta, ja he ovat keinotekoisesti korkealla. "


Kun toimittaja huomautti, että se kuulosti Schmidt oli "vakuuttunut kumpaankaan suuntaan", hän sanoi, että on vaikea tietää, onko arvostukset ovat oikeudenmukaisia ​​kunnes merkittävän määrän osakkeita tuli markkinoille, yleensä kun työntekijä jumiutumisia päättyy, tyypillisesti kuuden kuukauden kuluttua, "Et todellakaan tiedä vastauksia vuoteen 2012", hän sanoi.


Ainoa selvä asia tällä hetkellä, Schmidt sanoi, oli, että kiinteistöjen arvot nousevat. "Nuorille, jotka tarvitsevat asuntoja menee alueille niukkojen asunto resursseja ja siellä on kilpailu talojen ja asuntojen hinnat nousevat. Joten heille se ei ole kupla se on oikeastaan ​​talo. "


Millä voimaan, jos jokin seitsemän vuoden kokemus markkinoilta on ollut hänen näkökulman Googlen IPO, Schmidt sanoi, "Google listautui pörssiin hyvin eri aikaan, mitä ihmiset ajattelivat oli uskomattoman korkea arvostus, ja saanen huomauttaa, että me ole koskaan alittanut meidän avauskurssi. "


Kun painetaan uudelleen reportterina kyllä ​​tai ei vastausta, Schmidt antoi seuraavat nöyrä vastauksen: "En usko, että se on minun tehtäväni soittaa markkinoilla. Se on virhe, kun sanon, mitä markkinoilla pitäisi ajatella ... En ole loistava sijoittaja. Jos olisin loistava sijoittaja niin ehkä olisin jonkin verran tilaa. Olen tietojenkäsittelytieteessä. "... Tietojenkäsittelytieteessä kanssa 7000000000dollari nettovarallisuuden.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar