søndag den 10. juli 2011

Miten Apple LED High-Stakes Patent Poker Voita Googlea vastaan, Sealing Ballmer lupaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOIuYwGmtOY/:

"Eihän Android on ilmainen. Android on patentti maksu. Sinun täytyy lisenssin patentteja. "


Se oli Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer haastattelussa viime vuonna Wall Street Journal . Tuolloin Microsoft oli partaalla julkaisemalla ensimmäisen Windows Phone 7 laitteita, ja tiesin heidän paras toivo markkinoilla olisi mennä jälkeen Android - sama käyttöjärjestelmä joka nopeasti juoksi Windows Mobile osaksi sukupuuttoon. Niinä kuukausina, jotka ovat seuranneet, oikein tai väärin, se näyttää Microsoft on hitaasti mutta varmasti pakottaa Googlen OEM kumppaneita Android eri mieltä tästä virityksestä.


Totuus on, että yhä useammat näistä kumppaneista nyt, Android ei ole ilmaista. Se ei edellytä lisenssimaksuja, että Windows Phone ei, mutta se edellyttää patentti maksu. Palkkio maksetaan Microsoft, ei Google, ottakaa huomioon.


Jos Microsoft pystyy vakuuttamaan (tai voima) Samsung maksaa tämän maksun samoin, on todennäköistä, valot pois Androidia ilmaiseksi OS, kuten Tom Krazit perustellusti huomauttaa siitä paidContent tänään . Ja Microsoft ja nyt HP tarjoaa oman kilpailevan mobiili käyttöjärjestelmät tukema laaja valikoima patenttisuojan, jotkut näistä OEM-kumppanit voivat alkaa ajatella kahdesti yrityksensä Android sitoumuksia. Ainakin, että on epäilemättä Microsoftin toivoa. Androidia ilmainen mobiili käyttöjärjestelmä, joka kilpailee iOS kannalta toiminnallisuus on uskomaton arvolupaus. Mutta Androidia OS, joka vaatii sinua maksamaan Microsoftin kullekin yksikölle toimitetaan on vähemmän.


Googlen viimeinen suuri mahdollisuus pelastaa Android tässä suhteessa voinut Nortel patentti kukkaro - 6000 + patentit kattavat matkaviestinnän ja langattoman innovaation. Valitettavasti haku jättiläinen menetti oikeuksia kuin patentteja tarjouskilpailuun sotaa kilpailijoiden kanssa. Tämän seurauksena - vireillä hallituksen tiedustelut ympäröivä kilpailuoikeuden vaikutukset kaiken tämän - Android edelleen hyvin haavoittuva. Ehkä enemmän kuin koskaan.


Mutta tarina siitä, kuinka Google ei saanut näistä patenteista - jota monet oli ottanut ne halua voittaa - voi olla jopa kiehtovaa.


Tämä kanadalainen tuomioistuin dokumentti ( PDF ), julkistettiin keskiviikkona ja liittyy mennessä Krazit hänen pala, yksityiskohdat miten Google menetti Nortel patentteja. Koko asiakirja on erittäin pitkä, mutta useimmat hyvät puoleni ovat aiemmin osat - syrjään asiakirjoista myöhemmin jossa Googlen nimi kuin voittaja hinnoittelu on ylittänyt pois kannattaa "Rockstar Bidco", nimi konsortio koostuu Googlen kilpailijat että voitti.


Kuten kaikki tietävät, Google potki asiat pois laskemisen "väijyä hevonen" tarjouksen 4. huhtikuuta. Tämä tarjous on 900.000.000 dollaria varmisti, että huutokauppa pidetään, ja laittaa Google kuljettajan istuin sitä. Tämä tarjous johti monet uskomaan, että Google olisi loppujen lopuksi voitolle kuin voittaja Nortel patentteja. Itse asiassa monet sisäpuolella Google uskoi voittaa samoin, meille kerrotaan. Yritys jopa teki blogikirjoituksen hahmotellaan miksi he olivat hinnoittelua.


Kuten Kent Walker, Google Senior Vice President ja General Console kirjoitti post oikeus " Patentit


Ingen kommentarer:

Send en kommentar