søndag den 10. juli 2011

Insert Coin: Proteesien silmä digikamera (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/insert-coin-prosthetic-eye-digital-camera-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





Kukaan kanssa kiikari näky miettiä uuden toimiva luonnollinen silmä digitaalikamera . Mutta Tanya Vlach visio on päällekkäin, kun menettää yksi hänen silmänsä auto-onnettomuudessa. Vastaavat silmäproteesit antaa San Francisco natiivi normaalin näköisiä, mutta se ei kykene tarjoamaan visio - sen nykyisessä tilassa, ainakin. Vlach kääntyi Kickstarter lahjoituksia, että hän voisi asentaa ainutlaatuisen, vedenpitävä in-Eye-kamera, teoreettisesti pystyy lähettämään 720p HD video langattomasti Mobile-sovelluksen, ja zoomaus ja Still-kuvien avulla Blink-aktivoitu anturi. Ominaisuudet myös toivelistalla: kasvot, dilating oppilas, joka muuttuu valon, infrapuna / UV kaapata, ja geotagging , vain muutamia mainitakseni.



Upotettu kamera ei tietenkään voi korvata luonnon silmä, mutta se varmasti tuo lisää eloa muuten turha kosmeettinen kuori. Vlach tarvitsee nostaa 15.000 dollari August 3. sija saavuttamiseksi hänen rahoitusta tavoite ja komission insinööri suunnitella uusi optinen. Lahjoitukset alle 5000 dollari palkitaan erilaisia ​​pieniä-lippu kohteita, mutta lupaus suurempi kuin määrä net luovuttajan ikioman "matkamuisto Eye-kamera" - mitä se sitten tarkoittaakin. Voit hypätä ohi taukoa video selitystä Tanya, joka saattaa hyvinkin olla matkalla on ensimmäinen ihmisen käyttää digitaalista pseudo-Bionic silmään.

Jatka lukemista Insert Coin: Proteesien silmä digikamera (video)


Insert Coin: Proteesien silmä digikamera (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kickstarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar