søndag den 10. juli 2011

Nao robotti tarttuu päähän asennettu kamera, tuo valokuvauksen taitoja häpeään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/nao-robot-grabs-a-head-mounted-camera-puts-your-photographic-sk/:

Katsos, tässä piilee ongelma. Yhdellä silmäyksellä, Nao näyttää inhimillinen. Jopa laatuaan. Itse asiassa se ​​bruited että hän auttoi muutaman tehtäviä hänen aikanaan. Mutta alla, hän on kylmäverinen lahjakkuutta Snatcher, ja kiitos vähän push yhdestä Raghudeep Gadde, hän voi vain kaapata lomaa siten, että esimiehen omaan. Kuten tarina menee, tämä tässä tutkija International Institute of Information Technology in Hydrabad, Intiassa, muunnetaan humanoidi osaksi melko ampuja. Hän rahapulassa kamera sen kupoli, ja sitten ohjelmoidaan se noudattaa pari Rautaista valokuvaus ohjeita: sääntö kolmasosaa, ja kultainen suhde. Väitetään, Nao ei ton analyysin ennen kuin lopulta päättää miten säveltää ja kaapata ammuttu, ja hänen seuraava temppu, hän ajaa ympyröitä vanhat Lightroom toimia. Niin paljon parantamassa oman veneen, eh?

Nao robotti tarttuu päähän asennettu kamera, tuo valokuvauksen taitoja häpeään alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Raghudeep Gadde , New Scientist | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar