søndag den 10. juli 2011

Apple yskiminen 8000000 dollaria ja Personal Audio iPod soittolistan ratkaisuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/apple-coughing-up-8-million-to-personal-audio-in-ipod-playlist/:

Ah, Itä District of Texas. Kotiin Tumbleweeds, laidunkanaloissa karjan ja boatloads sekä patenttia peikot . Personal Audio, patenttilisenssisopimusten yritys mahtipontinen "laitoksen Beaumont, Texas on tullut uusin asu vaatia voittoon merkittävä CE yhtiö, jossa Applen pyydetään luovuttamaan 8.000.000 dollaria ratkaista tiff mukana iPod soittolistoja. Bloomberg kertoo, että Liittovaltion valamiehistö Lonestar valtion totesi Cupertino n iPod-soittimet rikkoi patentteja koskevia "ladattavia soittolistat" oikealle noin kahden vuoden kuluttua Personal Audio aluksi jätti vaatimuksen huikea 84.000.000 dollaria. Olemme kertoneet, että keksinnöt kansi "soittimeen, joka voi vastaanottaa purjehduskelpoisten soittolistoja ja voi siirtyä eteen-tai taaksepäin ladata listaa", ja vaikka Apple yllättävää totesi, että se ei todellisuudessa käyttävät juuri näitä keksintöjä, se ei ole estänyt tuomioistuimia erimielisyys vain vähäsen. Nyt, todellinen kysymys: Sirius XM, Coby ja Archos - myös nimetty alkuperäisessä puku - olemaan edessään vastaavissa olosuhteissa?

Apple yskiminen 8000000 dollaria ja Personal Audio iPod soittolistan ratkaisuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 16:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar