mandag den 17. januar 2011

Volvon platooning SARTRE autoa ajaa itse harrastella eksistentialismi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/volvos-platooning-sartre-cars-drive-themselves-dabble-in-exist/:
Tailgating maantiellä on aika vaarallinen asia, ja joissakin tapauksissa voi olla ticketable rikos. Tulevaisuudessa kuitenkin se voisi olla keino helpottaa ruuhkia ja tehostaa polttoaineen mittarilukema maanteillä. Tämän varjolla sitä kutsutaan platooning, mitä näimme GM hullu futuristinen FI-V tekee, kun otimme sen spin out Vegasissa. Volvo on päästä sisään peliin myös osallistuvat Euroopan turvallinen tie junia ympäristö-projekti, tai Sartre. Se tutkimusohjelma tutkii standardi tapa on "junien" autonomisten autoja, jotka voivat seurata toisiaan maantiellä. Ammatillinen johdattaa ja muut autot kommunikoivat keskenään, jolloin kuljettajat jälkeen kuin autojen yksinkertaisesti levätä ja lukea lehteä, jos haluavat. Tämä on hanke, joka voidaan nähdä tien päällä niin vähän kuin 10 vuotta, mutta olemme ajatellut silloin ihmiset ehkä löytää jotain muuta luettavaa.

Galleria: Volvo platooning

Jatka käsittelyssä Volvon platooning SARTRE autoa ajaa itse harrastella eksistentialismi (video)

Volvon platooning SARTRE autoa ajaa itse harrastella eksistentialismi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 08:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar