mandag den 17. januar 2011

X-Pire! Ohjelmisto lisätä digitaalisia eräpäivät ja valokuvia, valokuva liittyvä hämmennys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/x-pire-software-will-add-digital-expiration-dates-to-your-photo/:
Eikö olisi hienoa, jos kuvia lataamiasi Facebook , MySpace ja Flickr vain lakkasi olemasta käytettävissä, kun taas, säästää kaikkivaltias hässäkkä poistaa ne itse? No, muutama hyvä saksalaiset ovat yhdessä tuottaa X-Pire! ohjelmisto, joka lupaa tehdä juuri sitä - tehdä online-kuvasto saavuttamattomissa jälkeen tietyn ajan jälkeen niiden lataaminen. Se on nähty jo prototyyppi muodossa Firefox laajennus, mutta ensi viikolla pitäisi nähdä sen onnistuneesti käyntiin, jossa on merkintä hinnoittelu malli maksaa 24 € vuodessa. Kyllä, tarkkaavainen teistä huomaavat, että tämä ei estä muita tarttumalla näitä kuvia ja uudelleen lähettämiseen, mutta tämän ohjelmiston tavoitteena on humbler kuin - se vain pyrkii antamaan vähemmän tech-savvy (tai yksinkertaisesti lazier) käyttäjä työkalu on määräysvalta ainakin osa niiden läsnäolo verkossa.

X-Pire! Ohjelmisto lisätä digitaalisia eräpäivät ja valokuvia, valokuva liittyvät hämmennystä perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 22:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AFP (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar