mandag den 17. januar 2011

Inhabitat viikko Green: sexy vihreistä autoista, lasi vahva kuin teräs, ja Tianjin's Eco-City paljastui

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/inhabitats-week-in-green-sexy-green-cars-glass-strong-as-stee/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla Inhabitat tuonut teille unveilings maailman kuumin uusi ympäristömerkin ajoneuvot kuten me osuma kerroksessa Detroitin autonäyttelyssä ja pyöristettynä seitsemän seksikkäin ympäristöystävällisten autojen esillä. Otimme myös ensin katsoa Toyota uusi Tesla-infuusio RAV4 , ja me kiinni Venturi n voimanpesä konseptisähköautosta . Ja jos epäsovinnainen liikenne pyörii pyörät, älä missaa muoto siirtyy Uno 3 sähkö skootteri ja tämä taidokkaasti muotoillut Tron Segway että voisi out-pelle lightcycle.

Olemme myös useita uraauurtavia rakentamaan järjestelmiä, seistä tekevät kaupungeista vahvempi ja kestävämpi, alkaa uudenlainen joustava superglass on vahvempaa kuin teräs. Samaan aikaan Ruotsi on nauttinut laitoksen lämmön julkisilla paikoilla auttaa lämpöä rakennuksiin , Kiina julkisti suunnitelmat futuristinen Eco City , ja useita toimistoja Minnesota Käännettynä joukko souped-up kattolamput voidaan yleisradiotoiminnan langaton internetyhteys.

Muita uutisia, maailman uusiutuvan energian tärinää ilosta kuin Varsinais-Wind Power esitteli maailman ensimmäisen täysin smart grid-pohjaisten windturbine . Olemme myös kassalla uusi ultracapacitor joka voi periä porakonetta 60 sekunnissa, ja tutkijat työskentelevät energianlähde kankaat , jotka voivat muuttaa oman t-paita osaksi voimalaitoksen. Lopuksi, tällä viikolla kääritty meidän CES kattavuuteen katsoa parhaat vihreä gadgetit tämän vuoden näyttely, ja me flexed luovaa kykyä, 5 tech hankkeisiin lapsille , joilla edistetään luovuutta ja kriittistä ajattelua.

Inhabitat viikko Green: sexy vihreistä autoista, lasi vahva kuin teräs, ja Tianjin's Eco-City paljasti alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 20:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar