mandag den 17. januar 2011

Tutkimus järkyttävä! Avaimeton auto osuusjärjestelmään voidaan hakata helposti, tyylikkäästi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/research-shocker-keyless-car-entry-systems-can-be-hacked-easily/:
Tiedämme, että olette valppaina niin ei luota auton turvallisuus langaton järjestelmä, mutta paljon muita ihmisiä, kuten mukavuutta laskemisesta pois metallisen avaimet ja päästä niiden ajoneuvojen vähän Bond-kuin rehvastella. Professori Srdjan Capkun ja ETH Zürich joutui kyydissä aidan ryhmien välisissä kun hän äskettäin ostanut ajoneuvon avaimeton järjestelmä, joten hän teki mitä tahansa hyvää tutkija olisi: hän yritti ohittaa sen turvatoimia. Kaikkiaan hän ja hänen tiiminsä testattu 10 malleja kahdeksan autonvalmistajat ja niiden tulokset olivat melko vakuuttavaa: kunkin testatun ajoneuvon oli murtauduttu ja ajanut pois käyttäen hyvin yksinkertainen ja elegantti tapa. Avaimeton järjestelmät tyypillisesti lähettämällä vähän virtaa signaalin auton omaan avaimenperä, jossa kahden työpäivän vasta kun ne lähellä toisiaan, mutta juonikas Zürichin profs pystyivät kaappaamaan ja laajentaa että signaalin kautta antennit toimivat toistimia, mikä avain aktivoiminen autoon vaikka se ei läheskään sitä. Signaali-toistaa antennit on melko lähellä sekä avain ja auto, mutta siksi heist elokuvat korostetaan tiimityön. Hit lähde linkkiä kaikille puistattavia yksityiskohtia.

Tutkimus järkyttävä! Avaimeton auto osuusjärjestelmään voidaan hakata helposti, tyylikkäästi perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 19:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar