mandag den 17. januar 2011

2G-, 3G, 4G, ja kaikkea siltä väliltä: Engadget langaton pohjamaali

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/2g-3g-4g-and-everything-in-between-an-engadget-wireless-prim/:
On vaikea uskoa nykyään, mutta yksinkertaisempi aika, matkapuhelimesta todella kutsuttiin "matkapuhelimet" ei dumbphones, älypuhelimet, ominaisuus puhelimissa, tai superphones. Ne bulged taskussa - jos ne mahtuvat taskuun ollenkaan, että on - ja he tekivät puhelut. Siinä kaikki. Mikään tässä sosiaalinen verkottuminen, viestintä-, selailu, Instagramming, Flash 10,1 hölynpölyä. He eivät lähetä 5 megapikselin valokuvia Flickr, ja he varmasti eivät muuttuisi langaton kuormittajat.

Tietenkin nämä synkät päivät ovat onneksi takana nyt - mutta harjoittajat ympäri maailmaa alkaa syttyä lupaavan uuden sukupolven nopeiden langattomien verkkojen, asiat alkavat saada hieman sekava. Juuri sitä, mitä on "4G," anyway? Se on yksi enemmän kuin 3G, varma, mutta se, että välttämättä tarkoita sitä parempi? Miksi kaikki neljä kansallisia lentoyhtiöitä USA yhtäkkiä kutsuvan verkkojen 4G? Onko se aivan sama asia? Näihin kysymyksiin edellyttää, että otamme ottaa hieman kulkea langattoman menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ... mutta mielestämme se on kävelymatkan viihdyt.

Jatka käsittelyssä 2G, 3G, 4G, ja kaikkea siltä väliltä: Engadget langaton pohjamaali

2G-, 3G, 4G, ja kaikkea siltä väliltä: Engadget langaton primer perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar