mandag den 17. januar 2011

Japani rakastaa 3D: yli puolet kaikista Blu-ray-tallentimia myytiin viime kuussa oli 3D, 3DTVs suosittu myös

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/japan-loves-its-3d-more-than-half-of-all-blu-ray-recorders-sold/:
Lopuksi löytää markkinoita, joka on todella innostunut 3D . Tokio perustuvat tutkijoiden BCN lainaamassa CrunchGear, ilmoittaa, että viileä 57 prosenttia kaikista Blu-ray-tallentimia myytiin Japanissa viime kuussa oli 3D-toisto toimintoja rakennettu, kun taas 23 prosenttia kaikista 40-tuumainen plus televisiot myydään oli kyky rele stereoskooppisen kuvia. Molemmat luvut ovat merkittäviä edistysaskelia suosio sisällä kansakunta itse ja myös helposti kääpiö yleisyysaste 3D laitteisto muualla maailmassa. 3D on ilmeisesti kasvanut paljon edullisempia Japanissa, mutta ettet pidä näitä tietoja vain oire ihmiset päivittävät laitteeseen ilman huomioon kolmannen ulottuvuuden taitoja, sana on, että siellä on vielä paksu 30 prosentin palkkion, kun lisäät 3D Voit BR-tallennin ostaa. Joten näyttäisi suuntaa Japanin johtavat edestä tässä yhdessä - kiusallinen, unstylish lasit tai ei!

Japani rakastaa 3D: yli puolet kaikista Blu-ray-tallentimia myytiin viime kuussa oli 3D, 3DTVs suosittu myös alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 06:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CrunchGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar