mandag den 17. januar 2011

Italian Mediaset ensin lähettää 3D sisältöä maanpäälliseen yhteyteen, ei oikeastaan yleisradiotoiminnan 3D TV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/italys-mediaset-is-first-to-send-3d-content-over-terrestrial-co/:
Vaikka Mediaset näyttää olevan ensimmäinen välittää 3D-sisältöä yli maanpäälliseen yhteyteen, se ei oikeastaan palvelee mihin tahansa 3D televisio - se on "datasiirto" tai aina-niin-hitaasti ladata 3D elokuvia set-top box, joka voi myöhemmin käyttää suoraan kiintolevyltä, joka sai heidät. Innovaatio tässä hyödyntämisessä varaosien radioaalloilla on pohjimmiltaan trickle elokuvan omalle Motive Bestv STB - me tiedämme, se merkityksettömänä suurimmalle osalle teistä kaapeli-ja internet-yhteys media mavens, mutta se on yksi tapa tarjota 3D sisältöä vähemmän kehittyneissä maissa. Motiivi on jo keskusteluja yritysten kanssa Latinalaisessa Amerikassa, Itä-Euroopassa ja Turkissa tehdä saman, mutta Italia saa kunnian tulla ensin valita 50 3D-nimikkeitä Mediasetin n 3VOD palveluun. Katsotaan mitä Azzurri ajatella sitä, eh?

Italian Mediaset ensin lähettää 3D sisältöä maanpäälliseen yhteyteen, ei oikeastaan yleisradiotoiminnan 3D TV perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar