mandag den 17. januar 2011

UK tavoitteena parantaa tekniikkaa, internet puntaa 98 Linux PC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/uk-aims-to-improve-access-to-technology-internet-with-98-linux/:
Muista kun UK alkoi jakaa ilmaiseksi tietokoneet köyhille koululaisille kannustaakseen niitä saada online? No, uusi, entistä säästäväinen hallitus on nyt vastuussa, ja kun alkuperäinen järjestelmä on romutettu, tänään olemme kuulemistilaisuudessa vaihtoehtoisia suunnitelmia, joiden avulla taloudellisesti heikommassa asemassa harppaus kiinni maailmassa surffaaja www. Hallituskoalition aikoo tarjota £ 98 ($ 156) tietokoneita - joka sisältää LCD-näyttö, näppäimistö, hiiri, takuu, ja oma neuvontapuhelin - pariksi tukea £ 9 (14 dollaria) kuukaudessa Internet-yhteydet sen pyrkimyksissä osoittaa, että Web ei tarvitse näyttää (tai) itseopiskeluun. Halvin koneet uusitaan yksiköt käynnissä avoimen lähdekoodin Linux häiritä, eli jos tämä Race Online 2012 oikeudenkäynti osoittautuu hyvin, voisimme nähdä joukon uusia Linux lojalistit nouseva. Enemmän sitä parempi!

UK tavoitteena parantaa tekniikkaa, internet puntaa 98 Linux PC perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 09:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar