mandag den 17. januar 2011

ADAC törmäystestit ensimmäinen tuotanto Mitsubishi i-MiEV, se tekee sotkua, mutta tulokset hyvin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/adac-crash-tests-first-production-mitsubishi-i-miev-it-makes-a/:
ADAC törmäystestit ensimmäinen tuotanto Mitsubishi i-MiEV tekee sotku, mutta tulokset hyvin
Näyttää Volvon C30 Electric ei ole ainoa EV maksaa kovan hinnan ja haluavat ajaa teillä. Mitsubishin i-MiEV , yksi ensimmäisistä moderni täyden kantoi sähköinen autos on luvannut iskeä Yhdysvaltain rannoille (mutta ei varmasti ensin tehdä se), on juuri joutunut kaatumaan testausta ADAC, Euroopan suurin autoilijan klubi. Auto meni läpi niin 40mph edestä ja takaa offset vaikutuksia tapaan lajitella käyttää oman vaatimattoman NHTSA. Auto ei pisteet täydellinen merkkejä, joidenkin muodonmuutoksia jalkatilassa, mutta ei ollut suuria ongelmia huomata, ja mikä tärkeintä, sähköjärjestelmien turvallisuutta leikata automaattisesti törmäyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei yllätys electrocutions kenellekään sisällä tai ulkona, mikä on hyvä asia - jos olet mutantti lisko, joka nauttii tällaisia asioita.

ADAC törmäystestit ensimmäinen tuotanto Mitsubishi i-MiEV, se tekee sotkua, mutta tulokset hyvin perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 11:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AutoBilde.de | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar