mandag den 17. januar 2011

Wi-LAN saavuttaa ratkaisu Intel yli patenttikiistassa, aseta saada "huomattava määrä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/wi-lan-reaches-settlement-with-intel-over-patent-dispute-set-to/:
Wi-LAN saavuttaa ratkaisu Intel yli patenttikiistassa, aseta rake "huomattava määrä" On vaikea tietää, miten suhtautuvat tämä, onko se kyseessä patentti peikko saada herkullisia takaiskun tai pikku kaveri tappaa pahan, jättiläinen, patentti-loukkaavan yhtiö. Kumpi tulkinta valitaan, tiedän, että Wi-Lan on ilmeisesti ollut voitokas sen pitkäaikainen kiista Intel , ei todella voittaa, mutta mukaan toimitusjohtaja Jim Skippen, saa "merkittävästi" ratkaisu, koska nämä rikkomukset yhtiön eri langattomien liittyviä patentteja. On ilmeisesti 16 muut puolustajat vasemmalta alkaen Wi-LAN haastaa maailman, mutta Intel oksettaa sen käsissä ei ole hyvä merkki muille. Tai ehkä Intel on juuri päättänyt oikeudelliset palkkiot ovat liian suuria ja ratkaista kaiken voitavansa .

Wi-LAN saavuttaa ratkaisu Intel yli patenttikiistassa, aseta saada "huomattava määrä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar