mandag den 17. januar 2011

Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/universal-music-and-sony-releasing-singles-same-day-they-hit-the/:
Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä? Nöyrä sinkku on saanut uuden ampui elämän laajennus vuokrata sen hengitys kone, hieman ruokaa sen putkeen. Universal Music ja Sony ovat aloittaneet uuden politiikan nimeltään "On Air, myyntiin", joka tekee musiikkia singleä saatavilla samana päivänä kuin ne osuvat radioaaltojen teoriassa aiheutuvat tulva piratismia musiikin tekemisen saatavilla laillisesti nopeammin. Tietenkin ihmisten määrä todella kuunnella niitä radioasemille myös vähenemässä, ja onko ihmiset todella haluavat ostaa singleä vs. kokonaisia albumeita näinä päivinä jää nähtäväksi. Mutta hei, aiemmin on yleensä parempi kuin myöhemmin, eikö?

Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar