mandag den 17. januar 2011

HP Pavilion dm1z (AMD Fusion) tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/hp-pavilion-dm1z-with-amd-fusion-review/:
Se on hullua ajatella, olemme kirjallisesti ja odottaa AMD: n Fusion alusta lähes viiden vuoden ajan. Uskokaa tai älkää, se oli vuonna 2006 , että chipmaker ensimmäinen alkoi puhua sen "uusi luokka x86" ja ajatus Accelerated Processing Unit (APU) - siru, joka yhdistää prosessorin ja melko voimakas ATI GPU päälle saman kuolee. Yhtiö lupasi olla pii valmis kahden vuoden kuluttua, mutta kun 2008 valssatut noin , oli selvää, että kaikki se oli valmis vapauttamaan oli useita etenemissuunnitelman dioja . Nyt ei ymmärrä väärin, ne kaavioiden meidät melko pyörryksissä siitä erinomainen grafiikka ja parantaa akun että AMD oli lupaava tuoda kohtuuhintaisia ultraportables, mutta vuotta myöhemmin, jolloin AMD oli vielä vain PowerPoint-dioja näyttää itse, aloimme ajatella "Fusion" oli vain humalaisen fantasia.

Ja se on vain pahentunut - vuodesta 2009 vuoden 2010 puoliväliin mennessä yhtiö jatkoi puhua jopa sen koskaan aiemmin ollut nähnyt ja erittäin myöhässä pelimerkkejä. (Just Lue Engadget arkistot tuolta ajalta melko osoittaa, että olimme menettäneet toivomme ja aloin miettiä pelimerkit eivät koskaan näe päivänvaloa.) Mutta sitten kesäkuussa 2010 käsittämätöntä tapahtui - AMD vihdoin demoed ensimmäisen Fusion Bobcat sydämiä, ja osoittautui, ainakin kaukaa, että pian-to-saapuvat ultrathin kannettava ratkaisu pureskella kautta Aliens vs. Predator, tukea DirectX 11, ja käyttää paljon vähemmän virtaa kuin aiemmat alustat. Se tuntui melkein liian hyvältä ollakseen totta - AMD katsoin valmis pitäytymään ajoitus ja toimittaa ensimmäisen Fusion Brazos alusta vuoden 2011 alkupuolella.

Joten, mitä hittoa se Fusion ja AMD: n historian lupauksia alustan täytyy tehdä HP: n uusi Pavilion dm1z ? Lähes kaikki. HP: n uusin 11,6 tuuman ei-aivan--netbook (tai notbook kuten me sitä kutsumme) on ensimmäinen Fusion-järjestelmän tullessa markkinoille, ja dual-core 1.6GHz E350 Zacate prosessorin ja AMD Radeon HD 6310 näytönohjain samalle sirulle siinä luvataan ... No, kaikki AMD on luvannut niin kauan. Mukaan HP ja AMD, järjestelmä pitäisi kestää yli yhdeksän tuntia maksutta pelata täysi 1080p-sisältöä, ja ehkä vielä tärkeämpää, ei paista meidän kierrosta kuin jotkut aikaisemmat AMD Neo-powered järjestelmiä ovat tehneet. Saat 450 dollaria, se kuulostaa tosi no-uhri-järjestelmä, mutta onko se? Onko AMD vihdoin antanut Intel Atom-/ ULV-tappaja ja on HP laita se vaivattoman alusta? Olemme viettänyt viime viikolla käyttöön tämän järjestelmän kautta askelta - osuma tauko selvittää, jos se on odottamisen arvoista!

Jatkaa lukeneisuus HP Pavilion dm1z (AMD Fusion) tarkastelu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar