mandag den 17. januar 2011

Valkoinen iPhone 4 näkyy Vodafonen Saksan inventaariojärjestelmän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Voisiko olla, että Apple ja Foxconn insinöörit ovat vihdoin löytäneet tavan hyödyntää ja sisältävät raaka-sokaiseva voima väri valkoinen? Viime olimme kuulleet, harvinaisin jäsen iPhone 4 klaani oli seuranta ja kevät '11 käynnistää - ja että olis riviin melko mukavasti laukausta olemme saaneet luotettavasta lähteestä osoittaa tänään uudet kirjaukset Vodafonen Saksan inventaario järjestelmä Weiss (valkoinen) iPhone 4s sekä 16 ja 32GB makuja. Tietenkään tämä ei välttämättä tarkoita Vodafone ei ole aavistustakaan, kun nämä puhelimet eivät näy niiden välittömässä läheisyydessä - ehkä he vain valmistelusta (ja toivoa) että se toteutuu ennen pitkää - mutta mitä se kannattaa, lähde sanoo odottaa käynnistää "pian". Jos sinulla muutaman sadan euron nurkissa, oletamme, että saat olla hyvä tapa bide aikaa kun odotat iPhone 5 aloittaa muutaman kuukauden, eikö?

Valkoinen iPhone 4 näkyy Vodafonen Saksan inventaariojärjestelmän perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 15:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar