mandag den 17. januar 2011

Evolve III Maestro liuskekivi triple-saappaat Android, MeeGo ja Windows 7 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/evolve-iii-maestro-slate-triple-boots-android-meego-and-windows/:
Olemme väistämättä kaipaamaan asioita messut, ja tässä on yksi pahoittelemme - emme saalis synkeän Australian tabletti lihassa CES 2011. Ilmeisesti tämä Evolve III Maestro oli sattumalta elbailua Intelin koppi Android, Windows 7 ja 1,83 GHz Atom N475 CPU sisällä, mutta edustajat olivat valmiita paljastamaan komeampaa suunnitelmia, jos olet käyttänyt vähän aikaa laitteen kanssa. Näet, tule Q2 2011, liuskekiveä valmistuu ja dual-core Oak Trail CPU, ja lisää MeeGo pinoon ja grand yhteensä kolme käyttöjärjestelmää. TabletPCBuzz sanoo Windows 7 ja Android saavat kahdeksan ja kuudentoista tunnin akun käyttöaikaa on Oak Trail siru osalta, ja tabletti painaa alle kaksi kiloa.

On vaikea sanoa, mitä muita ominaisuuksia Oak Trail versio on, mutta edes olemassa tabletti ei pikkujuttu, jossa 10,1 tuuman 1024 x 600 kapasitiivinen kosketusnäyttö, 2GB DDR3-muistia, jopa 32 Gt solid state varastointi 3G ja 802.11 b / g / n WiFi ja pari täysikokoinen USB-porttia toiseen reunaan. Lähteiden mukaan alkuperäinen löytyy 500 dollaria hinta, kanssa Oak Trail komentava lisäksi 100 dollaria. Tauon jälkeen löydät valitettavan staattinen video, mutta seuraa linkkejä alla läpivalaisu MeeGo UI ja kaikki tiedot mitä haluatte.

[Kiitos, Garf]

Jatka käsittelyssä Evolve III Maestro liuskekivi triple-saappaat Android, MeeGo ja Windows 7 (video)

Evolve III Maestro liuskekivi triple-saappaat Android, MeeGo ja Windows 7 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 00:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Geek.com , Liliputing | lähde Evolve Kolme , pcchan54 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar