onsdag den 28. september 2011

MeeGo on taitettava Linux-pohjainen Tizen OS, teilataan saapua vuonna 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/meego-to-be-folded-into-linux-based-tizen-os-slated-to-arrive-i/:

Tulevaisuus MeeGo on tullut hieman selkeämpi tänä aamuna, nyt että Linux Foundation on ilmoittanut, että se tulee korvata Tizen - uusi Linux -pohjainen avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä. Samsung ja Intel on hyödyntänyt johtaa kehitystä alustan yhteistyössä LiMo Foundation - yritysten yhteenliittymällä kuten Panasonic Mobile Communications, NTT DoCoMo ja SK Telecom, mm. Sen luottamusmiehille, Tizen tukee HTML5-ja WAC-pohjaisten sovellusten ja on suunniteltu toimimaan useilla eri laitteita, kuten älypuhelimet, tablets, Smart televisiot, netbooks ja autojen infotainment-järjestelmät. MeeGo hanke puolestaan ​​jo näyttää aluksella aloite, luvaten "Varmista, että käyttäjät MeeGo helposti siirtymisen Tizen", kun taas auttaa MeeGo kehittäjät, samoin. Uusi käyttöjärjestelmä on teilataan vapauttaa ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 2012, ja ensimmäinen Tizen-terästetty laitteiden suunniteltu osuman markkinoille noin ensi vuoden puoliväliin mennessä. Lisätietoja osuma lähde linkkiä, tai Trek ohi tauko koko PR.

Jatka lukemista MeeGo on taitettava Linux-pohjainen Tizen OS, teilataan saapua vuonna 2012


MeeGo on taitettava Linux-pohjainen Tizen OS, teilataan saapua vuonna 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 02:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tämä on minun Seuraava , MeeGo | lähde Tizen.org | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar