onsdag den 28. september 2011

OnStar hylkää suunnitelmat pitää seurata ajoneuvojen huollon jälkeen peruutus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/onstar-abandons-plans-to-keep-tracking-vehicles-after-service-ca/:

OnStar

OnStar joutui keskelle Firestorm jälkeen se lähetetään sähköpostitse ilmoittamalla asiakkailleen, että se aikoo kerätä tietoja ajoneuvojen huollon jälkeenkin oli päättynyt tai päätetty. Näin on, ellei (pian entinen) käyttäjää nimenomaan jättäytynyt pois. No, tänään lausunnon, presidentti Linda Marshall muuttanut kurssiaan ja ilmoitti jälkeinen tilaus tiedonkeruu olisi opt-in vain. Yhtiö edelleen toivoivat jotkut lähtevät asiakkaat vapaaehtoisena säilyttää yhteyden, jotta se voi "antaa entiselle asiakkaalle kiireellistä tietoa luonnonkatastrofien ja muistuttaa vaikuttavista ajoneuvoja." (He vain katselee ulos teille kaveri.) Vaikka OnStar menettää ulos boatloads arvokkaiden tietojen, ainakin yritys ei tarvitse kuunnella Chuck Schumer n julkisen chastising enempää - että ihminen luo paremmat syyllisyys matka kuin äitisi ja isoäiti yhteensä. Tutustu koko ilmoitukseen tauon jälkeen.

Jatka lukemista OnStar hylkää suunnitelmat pitää seurata ajoneuvojen huollon jälkeen peruutus


OnStar hylkää suunnitelmat pitää seurata ajoneuvojen huollon jälkeen peruutusehdot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 03:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar