onsdag den 28. september 2011

Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/ice-cream-sandwich-gets-a-two-minute-tour-courtesy-of-a-lucky-e/:


Yksi Android päivitys kaitseva heitä kaikkia - paremmin tunnettu nimellä Ice Cream Sandwich - on lyijykynällä in virallinen lanseeraus joskus seuraavien kahden kuukauden aikana , joten se on vain luonnollista pari rokotusta vuotaa. Me vain ei ole odottanut kahden minuutin video osoittaa pois joitakin uusia ominaisuuksia. Kuten tarina menee, onnekas Gent määräsi Samsung Nexus S eBayssa, ja sen saapuessa, huomasi, että hänen uusi prized hallussa näytti vähän ... eri. Hopping siirrettiin Tietoja näytön, hän järkyttyi huomatessaan, että laite oli käynnissä ICS. Firmware vaikuttaa toimivan samalla kantataajuusohjelmiston kuin kuvakaappauksia vuotanut muutamia viikkoja sitten , mutta se on käynnissä päivitetty rakentaa (IRK48) ja ydin (3.0.1).



Näemme runsaasti vaikutteita sekä Gingerbread ja Honeycomb täällä, sekä neljä pikanäppäimet pohjassa (selvä kolahtaa kahdesta löytyy vanilja 2.3). Siellä on uusi Google-sovellusten kuvake joka avaa lokero sisältää useita esillä olevat palvelut hoitaa haku jättiläinen, ja pitkän painamalla Koti-painiketta tuo vertikaalinen Honeycomb-tyylinen moniajo valikkoon. Ilmoitus baari, kamera käyttöliittymän ja muiden valikoissa on myös paljon eri ulkoasua. Myönnettäköön, tämä kaikki voisi vain olla custom ROM rakennettu jäljitellä uusimman Google jälkiruoka, joten emme voi olla täysin sataprosenttisen varma, että se on aito. Jos se ei ole, ainakin voimme antaa kunnian sille on uskomattoman kehittää. Nauti video ja lisää kuva alla.



[Kiitos, nimetön]

Jatka lukemista Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video)


Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 17:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar