onsdag den 28. september 2011

Twitter Bot @ MrDisclosure kannustavat sijoittajia paljastamaan Konfliktit Tweets

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jf_NO2jP_LE/:

Screen Shot 2011-09-27 at 10.44.42 PM

On vaikea, siellä tech sijoittaja! Olet nyt kilpailevat näyttäviä Hollywood folk kuten Ashton Kutcher , jotka ovat vertaansa vailla mahdollisuuksia, kuin saada esitellä investointejaan Affiliaatit heidän uusimman hahmon laptop, te tiedätte, että Tech käynnistyksen perustaja hahmo he pelata mitä vain katsotuin komediasarja vuonna Amerikassa.


Se oli temput ja Mr.Kutcher itse inspiraationsa @ MrDisclosure , Twitter botti, joka yrittää saada sijoittajat paljastaa, että he ovat investoineet että yhtiö he ovat olleet tweeting noin lakkaamatta. Kun Kutcher kokoama kysymys yksityiskohtia lehden kritisoinut kun Kutcher ei paljastaa hänen osuutensa joissakin yrityksissä hän varustellun, @ MrDisclosure luoja Andy Cheung määrittää tilin, jotka haluavat tuoda tietoisuutta asiasta sijoittajien konflikti.


"Uskon, että jos Twittra joku kohdeyrityksistä, sinulla on velvollisuus luovuttaa kuuluminen että organisaatio", kirjoittaa Cheung in blogikirjoituksen selittää tilille. Juuri nyt (rajoitettu määrä) sijoittajat voivat välttyä tulemasta mukaan @ MrDisclosure tweets käyttäen hashtag # sijoittaja mahdollisesti rikkoneen tweets.


Mutta onko se clunky # sijoittaja hashtag todellakin paras ratkaisu? Mihin se jättää muutaman sijoittajia, jotka yrittävät pelata omaa (vaikkakin hätävara) säännöt, kuten Josh Kopelman , jotka punctuates kukin Twittra yhtiö First Round Capital investoi kanssa # FRC tai Chris Sacca, joka tekee selväksi, että hän on sijoittaja osa yrityksistä hän tweets noin hänen Twitter bio?


Jos me särmäys kohti tulevaisuutta, jossa kaikki on paljastettava, olemme menossa tarvitse paljon yli 140 merkkiä.



Kuvan kautta: @ Dens













Yritys: Twitter

Kotisivu: twitter.com

Rahoitus: $ 1.16B








Ingen kommentarer:

Send en kommentar