onsdag den 28. september 2011

TeamWin demoja TWRP 2,0 Recovery Manager for Android, pilkkaa äänenvoimakkuuden rokkari (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/teamwin-demos-twrp-2-0-recovery-manager-for-android-scoffs-at-y/:


Se lausutaan "ääliö", mutta älä vahingossa TeamWin n Recovery Project tavallinen äijä. Ohjelmisto on tarkoitettu kosketusnäyttö korvaa ROM johtajat kuten TWRP 1,0 ja ClockworkMod Recovery. Lisäksi kaikki tärkeät varmuuskopioinnin, palauttaa ja asentaa toiminnot, apuohjelma tarjoaa nyt täyden GUI Kosketussyöttöasetukset joka on täysin muokattavissa XML teemoja. Koska erityisesti siunaus, kehittäjät on mahdollisuus suunnitella mukautetun asennuksen prosessit ainutlaatuinen erityisesti heidän ROM, joka on kaunis (vaikkakin hyvin metaforinen) kirsikka päälle. Kuten odottaa saattaa, ohjelmisto tukee sekä puhelimet ja välilehdet, ja jos olet kiinnostunut näkemään lisää, tarkista koko esittelyvideo tauon jälkeen. Mukaan kehittäjä, hyödyllisyys vielä jonkin verran työtä ennen kuin on valmis astumaan parrasvaloihin, mutta se on melko mukava nähdä ryhmä pysyä tuottavana , koska se kypsyy.



[Kiitos, Ian]

Jatka lukemista TeamWin demoja TWRP 2,0 Recovery Manager for Android, pilkkaa äänenvoimakkuuden rokkari (video)


TeamWin demoja TWRP 2,0 Recovery Manager for Android, pilkkaa äänenvoimakkuuden rokkari (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 22:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Central | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar