onsdag den 28. september 2011

Kisai n Rogue Touch Watch näyttää kaksi aikavyöhykkeet, lievästi hämmentävää lukea (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/kisais-rogue-touch-watch-displays-dual-timezones-is-mildly-con/:


Tarve seurata aikaa kahdessa paikassa yhtä aikaa? Tuskailla ei, koska Tokyoflash suunniteltu Kisai Rogue Touch n dual Aikavyöhyke Watch on saanut selkääsi (jos voit lukea sen, että on). Koska Rogue variantti, huomaat backlit-LED/LCD soittaa tuttua multi-ympyrä ulkoasu, mutta enemmän kerroksia lisäaikaa. Paitsi tunnit ja minuutit, se näyttää nykyisen päivämäärän ja etenemistä sekuntia ja erityisesti, ominaisuuksia animaatio tila näyttämättä sitä pois ystäväsi. Tietenkin kuten nimikin kertoo, lukema on säädettävissä neljällä kosketusherkkä kuormittajat hälytyksen, päivämäärän ja kellonajan, tai yksinkertaisesti syty näyttöön. Jos olet jopa tehtäväksi käyttää sitä, Kisai Rogue Touch on saatavilla Tokyoflash vuonna valita neljästä Dial värejä 200 dollaria. Kun vielä olet täällä, Peek Galleria yhdessä videodemo ohi tauko alla, niin saat paremman käsityksen siitä, miten se toimii (Pro Vihje: Jos tilaat seuraavan 48 tunnin aikana, niin sitten on 20 taalaa vähemmän että Starship Enterprise tuntea saat jokaisen silmäyksellä).


Jatka lukemista Kisai n Rogue Touch Watch näyttää kaksi aikavyöhykkeet, lievästi hämmentävää lukea (video)


Kisai n Rogue Touch Watch näyttää kaksi aikavyöhykkeet, lievästi hämmentävää lukea (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar