onsdag den 28. september 2011

Hitachi Kehittää Edullinen, laadukas 4,5-tuumainen LCD matkapuhelimissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U1Lj1_w4aHE/:

hitachi_display

Takaisin tämän vuoden helmikuussa, Hitachi Näyttää otti kääreet pois Super kehittyneen LCD älypuhelimille että kehuskeli 4,5 tuuman IPS LCD 720 x 1280 resoluutio. Nopea eteenpäin tänään, ja yhtiö on nyt ilmoittaa [JP] kehittämistä hyvin samanlainen paneeli (lähes) samaa laatua että kustannuksia "10-20%" alle touch näyttää tällä hetkellä käytössä älypuhelimissa.


Tämä uusi paneeli osakkeita tärkein specs kanssa kuvassa helmikuussa: sama koko ja resoluutio, 500cd / m 2 kirkkauden, LED-taustavalo, ja 329ppi pikselimäärä. Ainoa ero on, että vanhempi malli oli parempi kontrastisuhde (1,100:1 vs. 1,000:1).


Ja tällä kertaa, Hitachi käytetään amorfinen polypiin valmistaa näyttö, materiaali, joka on usein valmistamiseen käytetty televisioiden ja se on halvempaa kuin matalan polysilikoni älypuhelin paneelit ovat yleensä valmistettu.


Hitachi Näyttää (tai mahdollisesti Japanissa Display ) odottaa aloittaa massatuotantoa uuden LCD näytön tämän vuoden loppuun mennessä, kohdistaminen puhelin päättäjien Japanissa ja ulkomailla.


Huom: Kuvassa vanha malli, kuten Hitachi ei julkaisi yhden osoittaa uusi näyttö.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar