onsdag den 28. september 2011

Penclic Hiiri asetettu roll ulos Yhdysvalloissa ja Kanadassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/penclic-mouse-pointing-device-set-to-roll-out-in-us-and-canada/:


Ruotsin suunniteltu Penclic Mouse on jo tehdä kierrosta Euroopassa vähän aikaa, mutta näyttää siltä, ​​se on nyt vihdoin valmis tekemään hypätä Pohjois-Amerikkaan. Vaikka siellä on vielä ole yritys sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, Prestige International on vahvistanut, että se tuo laite sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa, jossa se on saatavilla Best Buy, Walmart ja muut suuret vähittäismyyjät. Kuten voitte luultavasti otaksua, itse laite on aivan kirjaimellisesti yhdistelmä kynä / hiiri (kaksi kappaletta jäävät kiinni), joka yhtiön mukaan tarjoaa "rentoutunut työasento ja Advanced tarkkuutta." Kuten Euroopassa laite tulee saataville sekä langalliset ja langattomat versiot, ja se on Mac ja PC-yhteensopiva. Tutustu galleriassa alla tarkemmin.

Galleria: Penclic Hiiri



Jatka lukemista Penclic Hiiri asetettu roll ulos Yhdysvalloissa ja Kanadassa


Penclic Hiiri asetettu roll ulos Yhdysvalloissa ja Kanadassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 18:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Penclic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar