fredag den 29. juli 2011

Troijalainen asteroidi kiinni kiertää maapallon, kreikkalaiset kieltää osallistuminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/29/trojan-asteroid-caught-circling-earth-the-greeks-deny-involveme/:


Piilota lapsesi, piilottaa vaimosi, ei asteroidi kiertää maapallon kiertorata ja me kaikki aio ... on kyllä ​​ihan hyvä? Joo, ei tarvitse varastoida niitä '60s laskeuma turvakoteja folks, tämä noin 1000 metriä leveä Space Rock on pullat hyvin uunissa ja turvassa yksi meidän Lagrangen pistettä. Ns. Troijan asteroidi, joka tunnetaan nimellä 2010 TK7, paljastui 50000000 mailin päässä infrapuna silmissä NASA: n Wide-alan Infrared Survey Explorer (WISE) kaukoputki, ja on ensimmäinen laatuaan löytäjäänsä lähellä nöyrä planeetalla. Yleensä nämä lähellä Maan esineet (Neos) piilottaa auringon häikäisyn, mutta tämä satelliitin epätavallinen piiri ympärillä maailmaa auttoi viisas ja Kanada-Ranska-Havaiji kaukoputki vahvistaa sen olemassaolon. Löytäminen on meidän paras ja kirkkain ajattelematon ja toivon samanlaisia ​​Neos "voisi tehdä erinomaisia ​​ehdokkaita tulevaisuuden robottien ja ihmisten etsintään." Valitettavasti meidän uusi planetoidin ystävän liian korkea, liian matala polkua ei ole aivan leikata avaruuspeili sinappi. Ei ole väliä, 2010 TK7 vieläkään saa soittaa "ensin!"

Jatka lukemista troijalainen asteroidi kiinni kiertää maapallon, kreikkalaiset kieltää osallistuminen


Troijalainen asteroidi kiinni kiertää maapallon, kreikkalaiset kieltää osallistuminen alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 29 heinäkuu 2011 05:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC News | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar