fredag den 29. juli 2011

Powermat mukana MyTouch 4G Slide vähittäiskaupassa käynnistää, tai niin valmistaja sanoo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/powermat-accompanies-mytouch-4g-slide-at-retail-launch-or-so-th/:


Jos olet jo kadottanut latauskaapeli oman MyTouch 4G Slide , sitten on aika touhu takaisin paikalliseen T-Mobile jälleenmyyjä, jossa uusi QWERTY puhelin on liittynyt sen myymälässä käynnisti Powercube n Induktiivinen lataus kansi. Toki tilitietoja juuri saanut 200 euron arvosta ja satuttaa, mutta jos sinulla 90 dollaria puskuri luottokortilla, mitä ylimääräistä $ 30 Shell ja 60 dollaria Powermat , varsinkin jos se tarkoittaa pitää puhelimesi elossa? Valitettavasti molemmat myymälät kutsuimme ei ollut kantta, joten kannattaa antaa Magenta buzz etukäteen, vaikka T-Mo verkkosivuilla on valmis ottamaan rahaa. Ei ole väliä miten saat sen, sinun tulee silti pitää tukiaseman saamasta haudattu pizzalaatikot ja pesula, mutta tiedämme olet tehtävänsä tasalla. Seuraa jälkeen taukoa siivu PR.

Jatka lukemista Powermat mukana MyTouch 4G Slide vähittäiskaupassa käynnistää, tai niin valmistaja sanoo


Powermat mukana MyTouch 4G Slide vähittäiskaupassa käynnistää, tai niin valmistaja sanoo alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 22:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar