fredag den 29. juli 2011

Gmail v2.3.5 Android lisää etiketti-erityisiä soittoääniä ja synkronoida ykkösluokan postina vain vaihtoehtoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/gmail-v2-3-5-for-android-adds-label-specific-ringtones-and-sync/:


Jos rakastat Gmail ja tarve käyttää sitä mennä varmasti tiedät, että Googlen Android-alusta on paras tapa käyttää sitä, ja v2.3.5 että painaa vaan se on saada vielä paremmin. Top kaksi uutta ominaisuutta tällä kertaa kuuluu kyky synkronoida vain prioriteetti viestejä (säästö akun käyttöikää ja pitää turhat viestit loitolla) ja kyky asettaa erikseen ilmoitukset ja soittoääniä mitään tarroja sähköpostiisi. Android Market sivusto on yhä esillä versio 2.3.4.1, mutta onnistuneesti päivittänyt Marketin kautta meidän laitteisiin . Myös uusia ominaisuuksia ovat esimerkiksi muistaa "Näytä kuvat" varten tietyiltä lähettäjiltä, ​​toggle tahmeille viesti toimia kaikissa suuntaviivat sekä parantaa yleistä suorituskykyä ja Talkback näytönlukija tukea.

Gmail v2.3.5 Android lisää etiketti-erityisiä soittoääniä ja synkronoida ykkösluokan postina vain vaihtoehtoja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 20:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar