tirsdag den 22. februar 2011

Uusi high-res kuvantamisen voisi biopsiat vanhentuneita, lääkärit vielä paloittelu ja sittemmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/new-high-res-imaging-could-make-biopsies-obsolete-doctors-still/:


Joten ehkä true-to-elämän Innerspace on vielä muutaman vuoden pois, mutta professori University of Rochester on kehitetty tapa ottaa korkearesoluutioisia 3D-kuvia alle ihon pinnalle, mahdollisesti poistaa tarpeen koepaloja ja syövän havaitsemiseen . Professori Jannick Rolland luotu prototyyppi, joka käyttää nestemäistä objektiivi , jossa pisaran vettä korvaa standardin lasi yhdessä lähi-infrapuna-valo, joka kestää tuhansia kuvia eri syvyyksissä. Nämä kuvat ovat sitten yhdessä saada aikaan selkeä, 3D rappaukset, mitä on enintään yksi millimetri alla iho. Menetelmää on jo testattu elantonsa olentoja, mutta todennäköisesti kaukana tehden oman lääkärin vastaanotolla, eli se on pois giljotiini kyseisen Pangaea-muotoinen luomi olet poiminta klo.

Uusi high-res kuvantamisen voisi biopsiat vanhentuneita, lääkärit vielä paloittelu ja sillä välin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 21:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde University of Rochester | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar