tirsdag den 22. februar 2011

Beep-Se optinen theremin massat tekee sci-fi äänen kenenkään peli (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/beep-it-optical-theremin-for-the-masses-makes-sci-fi-sound-anybo/:


Olemme nähneet theremin mod jälkeen theremin mod , mutta ne pyrkivät tähän erityistarkoitukseen sci-fi äänen ilman fyysisen työn tai mojova hintalappu ei ole ollut paljon pistorasiaan asti. Meet Beep-Se, 35 dollaria analoginen optinen theremin, että urheilu yksinkertaista on / off-kytkin, äänenvoimakkuuden säätö, neljäsosa tuuman liitin, ja valoherkkä vastus, jotta voit päällikön, että vieras ääni. Mukaan sen luoja Michael Una , pikku Sonic Music Maker alkoi vielä toinen mod - "yhden oskillaattorin kanttia theremin" in petrimaljassa - takaisin vuonna 2008, ja tehtiin useita ruumiillistumia ennen saada puu viljan käsittely näet tästä. Beep-Se on nyt saatavilla valitse vähittäiskauppiaiden tai suoraan yhtiön verkkosivuilta - sitten taas, me kai voisi palkata Bobby McFerrin tekemään samoin. Trippy demo jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Beep-Se optinen theremin massat tekee sci-fi äänen kenenkään peli (video)


Beep-Se optinen theremin massat tekee sci-fi äänen kenenkään peli (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 11:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Luo Digital Music | lähde Beep-It | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar