tirsdag den 22. februar 2011

Activision ja Sega keuliminen Wappy Dog dogbot / Nintento DS peli Toy Fair 2011

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/activision-and-sega-show-off-wappy-dog-dogbot-nintento-ds-game/:


Toy Fair 2011 ei ole aivan yhtä iso juttu kuin sanoa, CES tai MWC , mutta se on vielä osansa näppärä leikkikalu vempaimia. Yksi helmi show on Segan Wappy koiran lelu, että rajapintojen kanssa Activisionin Nintendo DS on sama nimi. Missä määrin on looginen evoluution tekemistä taiteilija tunnettiin aiemmin nimellä Tamagotchi , Wappy Dog avulla ihmiset kommunikoida heidän digitaalisten lemmikkejä paitsi kautta DS, mutta myös leikkii ja koulutuksesta piski on robotti Doppelgänger. Pelattuaan DS Wappy, peli automaattisesti synkronoi jopa lelun kanssa botti pitää sitä kehitetään useita persoonallisuushäiriö. Vaikka tällä hetkellä prototyyppi, lelu voi tanssia (toivottavasti hieman flava kuin iDog serkku), vinkua ja haukkua vastauksena lapsesi vuorovaikutus, ja on teilataan luovutusta tänä syksynä on tuntematon hintaluokkaa. Ei tarvitse kiittää meitä löytämästä seuraavan perheen lemmikki.

Activision ja Sega keuliminen Wappy Dog dogbot / Nintento DS peli Toy Fair 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Consumer Reports | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar