tirsdag den 22. februar 2011

Zotac Fusion-pohjaisen ZBOX AD03 Blu-ray HTPC saa tarkistaa, hymyili

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:


Vaikka AMD: n Zacate E-350 APU on onnistunut löytämään tiensä useisiin kannettaviin tietokoneisiin, se ei ole aivan helppoa löytää työpöydälle perustuu Fusion juuri nyt. Onneksi Zotac oli champing klo bitin yksi ensimmäisistä, ja sen ZBOX AD03 / AD03 Plus on painaa testipenkissä yli Hot Hardware. Kaiken kaikkiaan tulokset olivat varsin hyvin ennakoitavissa, jossa Fusion APU käynnissä kierrosta ympäri ennen Atom-pohjainen versio . Tietenkin, "kierrosta" on suhteellinen käsite, ja vaikka se ei ole yksin uudelleen SFF PC-alalla se on tarjonnut todellisen vaihtoehdon Intelin vakain underwhelming nettop pelimerkkejä. Kautta linjan, Zacate E-350 onnistui pitämään puolensa, ja ainoa todellinen kysymys on "lattea Flash videokiihdytyksen." Olemme kertoneet, että päivitetyt ohjaimet odotetaan korjaamiseksi, kuitenkin siten, että todella vähän narista siitä numeroita kannalta. Mitä Arvolupauksemme? AD03 Plus (korvien ylös 529.99 dollaria) tuntuu huonompi käsitellä sen niukka 2 Gt muistia ja (suhteellisen hidas) 250GB HDD, kun barebones AD03 (jossa luetellaan ja 439.99 dollaria) ei voitaisi muuntaa täysin voimanpesä 4 Gt muistia ja nopea SSD. Pää alaspäin lähde linkkiä saat nörtti, mutta vain jos olet kiinnostunut naarmuuntumista että DIY kutina, että on ollut niin kiusallinen myöhässä.

Zotac Fusion-pohjaisen ZBOX AD03 Blu-ray HTPC saa tarkistaa, hymyili perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hot Hardware | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar