tirsdag den 22. februar 2011

Zune Insider muistuttaa, että Zune ei ole kuollut, julistaa Zune HD käynnistää Kanadassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/zune-insider-reminds-that-zune-isnt-dead-announces-zune-hd-lau/:

Zune Insider muistuttaa, että Zune ei ole kuollut, julistaa Zune HD käynnistää Kanadassa

Meillä on edelleen vain virallisia ei-kieltäminen Microsoftin noin jatkuvan toimeentulon nimi " Zune ", kuten brändi, mutta nyt olemme Zune Insider sanonta" Zune ei ole kuollut. " Itse tiesimme jo, mutta kysymys on, mitä tulossa tulevaisuudessa Windows Phone näennäisesti saada kaikki yhtiön tietoon myöhään. Jatkossa vielä tiedä, mutta meillä on joitakin uutisia läsnä kanadalaisten: Zune HD ! Kyllä, ystävällinen naapureita pohjoisessa ei enää tarvitse etsiä etelään ostaa Microsoftin uusin merkintä Zune-sarja - vaikka "uusin" on hieman surullinen nimitys laitteisto, joka julkaistiin vuonna 2009 . Ei kuitenkaan vielä ole Marketplace: siihen tulee ehdottomasti olla BYO tunage asia nyt.

Zune Insider muistuttaa, että Zune ei ole kuollut, julistaa Zune HD käynnistää Kanadassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 18:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ZuneSpring | lähde Zune Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar