tirsdag den 22. februar 2011

Minecraft dokumentti saa 20 minuutin esikatsella tarvitsee sinua siru ja lopputuotteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/minecraft-documentary-gets-a-20-minute-preview-needs-you-to-chi/:


Rakastatko Minecraft ? Odota, älä vastaa. Tiedämme vastauksen. No, me tiedämme, miltä sinusta tuntuu - ja niin ihmiset on 2 pelaaja Productions, documentarians joka toi sinut extra-special chiptune elokuva, Alusta Planet . Sisukas joukkue elokuvantekijät ovat jälleen palanneet työhön, tällä kertaa keskittyen huomionsa siitä pelaamista ilmiö ja sen luoja, Markus "Notch" Persson on hankkeen nimeltä Minecraft: The Story of Mojang. 2 Player on vienyt hanketta kaduilla (ja katujen tarkoitamme internet) lähettämällä 20 minuutin teaser tulevan dokumentti, ja pyytää kautta rahoitusta Kickstarter. Ajattele, voit olla ikioma Hollywood moguli. On kaikenlaisia herkkuja, jotka vahvistetaan käteistä, esimerkiksi jos lupaus yli 2500 dollaria, saat todellisen valita kirves jalustalle kiinnitetty allekirjoittama Mojang joukkue. Ja 10.000 dollaria? Saat vastaava tuottaja luotto ja oman profiilin sivu IMDB. Hanke tavoittelee 150.000 dollaria rahoitusta, ja on jo teki 22.048 dollari (kun tämä artikkeli on kirjoitettu) ja 32 päivää mennä. Jos olit tosissasi, mitä sanoitte aiemmin, kun se tulee Minecraft, olet sen velkaa itsellesi laittaa rahaa, jos virtuaalinen suu on. Voit myös vilkaista teaser leikkeen tauon jälkeen - ja se ei maksa sinulle penniäkään.

Jatka käsittelyssä Minecraft dokumentti saa 20 minuutin esikatsella tarvitsee sinua siru ja lopputuotteen


Minecraft dokumentti saa 20 minuutin esikatsella tarvitsee sinua siru valmista tuotetta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 23:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Kickstarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar