tirsdag den 22. februar 2011

iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:


Laser kammat ? Vanhat uutiset. Uusin laser-pohjainen hiukset nuorentaminen on iGrow, tyylikäs uusi käyttökelpoinen laite Apira Science että pakkauksissa 21 laserdiodit ja 30 LED-valot. Yhtiön mukaan, joka vastaa lähtö Useimmissa kliinisissä hiukset laserit ja sen pitäisi johtaa "paksumpi, täyteläinen ja terveempiä" hiukset vain "muutaman kuukauden." Mutta ei siinä kaikki. IGrow myös kaukana, että on ohjelmoitu sekä miehille että naisille, ja se on sisäänrakennettu kuulokkeet, joita voit käyttää oman iPod-tai MP3-soitin - emme voi kuvitella miksi ikinä haluat ottaa sen pois. Toki, se maksaa 695 dollaria, mutta Apira on niin luottavainen sen ihme kypärä, että se tarjoaa kuuden kuukauden rahat takaisin-takuu. Et todellakaan ole mitään menetettävää ... mutta hiukset.


Galleria: iGrow




Jatka käsittelyssä iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi


iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iGrow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar