torsdag den 26. maj 2011

Best Buy Mobile päivitys Checker paljastaa muita numeroita teidän Sprint huomioon, kehottaa pelottelua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:


Jotkut halki raportointi NBC affiliate uutiskanavalla on paljastanut hieman heikkous ja Best Buy : n kännykkä päivittää tarkkailun hyödyllisyys. Jos booli sinun Sprint matkapuhelinnumero ja postinumero, saat toteuttaa jossa näkyvät kaikki muut numerot tilisi samoin. Tämä pätee vain, kun sinun on tärkein numero tilille, ota huomioon, mutta kysymys on tietysti löyhä lähestymistapa varmistaa tietojen saatat Huolehdi yksityisille - Verizon, AT & T ja T-Mobilen asiakkaille on läpäistävä turvatarkastus ensin. Tietenkin todelliset riskit johtuvat joku on löytänyt muita numeroita liittyvät matkapuhelinpalveluntarjoajan tili on niin pieniä kuin lähennellä hyvänlaatuinen ("joku voi käyttää sitä ... jotain", kuten KXAN mietintö sagely neuvoo), kuitenkin, että tuskin tekosyitä Best Buy olemasta huolimaton ja Sprint tilaajaa. He ihmisen myös tiedät!

Best Buy Mobile päivitys Checker paljastaa muita numeroita teidän Sprint huomioon kehottaa pelotella perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 09:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink KXAN.com | lähde Best Buy Mobile päivitys Checker | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar