torsdag den 26. maj 2011

HTC Thunderbolt kysymyksiä on runsaasti, mutta korjaus on tulossa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/htc-thunderbolt-issues-abound-but-a-fix-is-on-the-way/:

HTC Thunderbolt Koska jos yksi puhelu-ihme: n akku ei riitä, päivitys ajanut ulos HTC Thunderbolt omistajille pari viikkoa takana on joitakin laitteita satunnaisesti käynnistystä. Verizon ja HTC ovat sanoneet he työskentelevät asian, mutta se on laiha lohtu asiakkaille, joiden puhelimet ovat itsestään uudelleenkäynnistyksen useita kertoja päivässä. Jos halusitte ratkaista ongelman asentamalla vuotanut versio Gingerbread, meillä huonoja uutisia - niitä on tehty useita raportteja XDA Developers Forum, että aisti-up versio Android 2.3 on bricking puhelimet ja lähettäminen ne loputon bootloop. Mutta älä masennu, vahvistaa voitaisiin saapuu pian. Lähteen Verizon kertoi Droid Life että Thunderbolt omistavat työntekijät "voi olla oikeus" ja ohjelmistopäivitystä ennen kuin se saa rullattiin yleisölle - oletettavasti lopullinen testi kestää että reboot tukahduttaa laastari. Jos olet liian kärsimätön odottamaan vielä toinen firmware päivitys, voit ilmeisesti kävellä paikalliseen VZW tallentaa ja vain kaupan teidän hankala T-pultti uuteen. Vain varmista, että se on käynnissä vanhempi ohjelmisto ennen kuin otat sen kotiin.

HTC Thunderbolt kysymyksiä on runsaasti, mutta korjaus on tulossa perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 11:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde XDA Developers Forum , Droid Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar