torsdag den 26. maj 2011

Verizon Bonanza: Droid X2, Revolution, Trophy ja Xperia Play osuma Big Red tänään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/verizon-bonanza-droid-x2-revolution-trophy-and-xperia-play-h/:


Verizon on vakavasti monipuolistaa salkun tänään virallisen myymälässä käynnistää neljä uutta älypuhelimissa. Kolme heistä kääriä Android vaihdetta, vaikka ne kaikki ovat suuria myyntivaltteja kuin Googlen ohjelmisto. LG: n Revolution on ainoa LTE -yhteensopivaa luurin nippu, tuo mukanaan 4,3-tuumainen näyttö ja esiasennettu Netflix 250 dollaria. Droid X2 kielteisesti sen hinta on 200 dollaria, mutta kaksinkertaistaa ydin laskea sen Tegra 2 prosessorin ja kiihdyttää päätöslauselman QHD (960 x 540). Gaming aficionados voi käyttää saman määrän Xperia Play Sony Ericsson, joka tarjoaa slideout peliohjain ja ainutlaatuinen PlayStation Certified asema. Kasvatukseen takana on HTC: n paljon matkustellut Trophy , 3.7 tuuman Windows Phone että hyväksyy se on vähän myöhäistä osapuoli ja siksi viipaleet 50 dollaria pois sen lähtöhinta, jossa 150 dollaria maksu ennen pakollista kahden vuoden sopimuksen. Mitä sanotte - osta, kokeile, tai pitää odottaa?

Verizon Bonanza: Droid X2, Revolution, Trophy ja Xperia Play osuma Big Red tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 02:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Verizon (Droid X2) , (Revolution) , (Xperia Play) , (Trophy) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar