torsdag den 26. maj 2011

Gadgets tuomittu tekee meistä onnettomia, ovela tilastot käyttää todisteina

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:


Gadgetit on pyöristetty ja heitetään solun puolellanne liha liima, lapsi missien ja muiden pahamaineinen Public Enemies. Rikos? Korostaa ihmiset mukaan tutkijat Ipsos Mendelsohn. Todisteet? Tutkimus ja varakkaiden amerikkalaisten kotitalouksien tulot yli 100.000 dollaria, joka valitti, että heidän elämänsä on enemmän "monimutkainen" kuin ne olivat kymmenen vuotta sitten. Damningly, valtaosa näistä vastaajista myönsi, että heidän elämänsä on enemmän "teknologia-infuusio" kuin vuosikymmen sitten. Tutkijat korostivat myös todisteita erillisen kyselyn affluents, osoittaa yleistyminen tiettyjen gadgetit lisää "monimutkainen calculus" elämämme: E-lukija omistus on kaksinkertaistunut viimeksi kuluneiden kahdeksan kuukauden älypuhelin omistus on jopa 52 prosenttia prosenttia, ja kolmasosa affluents joko omasta tablet tai odottaa ostaa pian. Riittävät todisteet, se näyttää, lähettää nämä köyhät laitteiden alas elämän - varsinkin jos jättää kaikki muut asiat ovat korostaneet ulos rikas amerikkalaiset viime vuosikymmenen aikana (taantumista alijäämät, huono tv-sarjoja) sekä mahdollisuus että kiireisempi ihmiset voivat todella tarvitsevat enemmän tekniikkaa, joka auttaa heitä selviytymään .

Gadgets tuomittu tekee meistä onnettomia, ovela tilastot käyttää todisteena perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 09:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde Ajatelma | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar