torsdag den 26. maj 2011

Omnio n WOWKeys näppäimistö nyt laivaliikenteen valmis telakka iPhone 100 dollaria (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:


Muista, että Omnio WOWKeys näppäimistö mainitsimme jo marraskuussa - joka tuo täysikokoinen QWERTY toimintoja iPhone tai iPod Touch? No, se on nyt saatavilla kulutukseen. Kun lukitset iDevice porttiin oikealla, se alkaa automaattisesti latauksen ja synkronointi iTunesin kanssa. Sieltä voit alkaa kirjoittaa tekstiä suoraan kämmentietokoneen tai näppäimistön kahdestatoista pikanäppäimet ohjata musiikin toistoa toimintoja, sammuttaa näytön tai vaihtaa PC ja iPhone-tilassa. Voit myös käyttää matkapuhelimen kosketusnäyttö ohjauslevy Mac tai PC, mutta sinun app kuten Mobile Mouse Pro tehdä niin. Pohjimmiltaan se on EeeKeyboard . Kaiken kaikkiaan tällainen synergiaa maksaa noin 100 dollaria, joten jos olet kiinnostunut, osuma lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja tai pään ohi tauon aika kyyristyä-asiakkuutta video.

Jatka käsittelyssä Omnio n WOWKeys näppäimistö nyt laivaliikenteen valmis telakka iPhone 100 dollaria (video)


Omnio n WOWKeys näppäimistö nyt laivaliikenteen valmis telakka iPhone 100 dollaria (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 09:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CompuExpert | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar