torsdag den 26. maj 2011

KDDI haptic älypuhelimen prototyyppi lupaa jopa seitsemän kerrosta koskettaa vain osoittaa pois kaksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/kddi-haptic-smartphone-prototype-promises-up-to-seven-layers-of/:


Ah, toinen mahdollisesti usvainen, mutta kiehtova lisäksi pitkä rivi ja palautejärjestelmä patentteja ja prototyyppejä . Tänään tarjotaan: KDDI älypuhelin mockup (käyttäen Kyocera näyttö teknologia) lupasi tehdä tunne läpi useita kerroksia sovellettu kosketusnäyttö painetta. Kuvittele masentava kameran suljin on kosketusnäyttö, ja sinulla idea. KDDI oli vain näytön urheilu kaksi haptic kerrosta käsillä, kun he demoed prototyyppi on Wireless Japani tällä viikolla, mutta Kyocera tiettävästi kertoi Akihabara News, että teknologia pystyy jopa seitsemän kerrosta houkutteleva koskettaa. Siistiä. Ehkä saamme muutaman aito haptic kosketusnäytöt markkinoille ja poistaa kaikki värähtelyjen fakery olemme saaneet kokea.

KDDI haptic älypuhelimen prototyyppi lupaa jopa seitsemän kerrosta koskettaa vain osoittaa pois kaksi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 07:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar